• Producent: Ma-Ga
  • Kategoria: Maszynki do mielenia gastronomiczne
Profesjonalna maszynka do rozbijania mięsa (steker) producenta Ma-Ga. Urządzenie asygnowane do wykorzystywania w gastronomii, cateringu, marketach, sklepach mięsnych, zakładach przetwórstwa mięsnego. Rewelacyjnie spełni oczekiwania w przetwarzaniu każdego rodzaju mięsa, w szczególności drobiu, wieprzowiny i wołowiny w celu grillowania, podsmażania, duszenia lub marynowania. Steker został wyposażony w zespół specjalnie ukształtowanych nożyków nacinających wytwarzanych ze stali rdzoodpornej. Urządzenie wielki lej wlotowy umożliwiający prędkie i bezproblemowe przetwarzanie dużych i grubych porcji bez konieczności używania popychacza. Maksymalna grubość obrabianego mięsa może wynosić ok. 30 mm. Steker dedykowany jest do pracy ciągłej. Urządzenie jest proste w demontażu i czyszczenie. Konstrukcja maszynki umożliwia łatwą i szybką zamianę modułu nacinającego. Pokrywa modułu stekera wytworzona z aluminium anodowanego. Obudowa napędu wytwarzana ze stali nierdzewnej.

Uwaga:

produkt na zamówienie.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Maszynki do mielenia gastronomiczne