• Producent: Hendi
  • Kategoria: Maszynki do mielenia gastronomiczne

profesjonalny wilk do mięsa z linii Top Line przeznaczony do mielenia wszystkich rodzajów mięsa bez kości i skóry. Obudowa wytwarzana kompletnie z wysokiej jakości polerowanej stali nierdzewnej. Demontowalna gardziel ze stali chirurgicznej 304 18/10. Prosty demontaż gardzieli i wszystkich wewnętrznych części ułatwiający czyszczenie urządzenia. Silnik z zabezpieczeniem przed przegrzaniem. Rewers w sytuacji zatkania gardzieli. Przycisk resetujący do ochrony urządzenia przed przeciążeniem. Wygodny uchwyt na górze korpusu do przenoszenia. Przeciwpoślizgowe nóżki.
szybkość obrotowa 165 obr./min.

W komplecie:

  • 2 sitka z otworami o średnicy 6 mm i 8 mm ze stali rdzoodpornej
  • nóż i ślimak produkowane ze stali rdzoodpornej
  • lejek do kiełbas z polipropylenu.
  • kołek dociskowy tworzony z polietylenu

Uwaga:

Wilk do mięsa nie jest asygnowany do pracy ciągłej (po 45 min. Pracy wyłączyć do ostygnięcia).

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Maszynki do mielenia gastronomiczne