10,88 PLN
Zobacz w sklepie
Mąka żytnia chlebowa wariant 750 nieprzeciętnie pasuje do przygotowania klasycznego zakwasu i wypieku chleba na zakwasie.elementy: mąka żytnia wariant 720* 100% * pochodzące z certyfikowanych upraw...
Mąka pszenna biała drobno mielona wariant 550 perfekcyjnie nadaje się do przygotowania ciast drożdżowych, ciastek, babek, tortów i kruchych ciasteczek. Można z niej także przyrządzać wspaniałą...
towar bezglutenowy Skrobia kukurydziana pozyskiwana jest z białych pręcików kukurydzy. Ma postać białego proszku, bez zapachu i smaku. To artykuł bezglutenowy. Stosuje się ją jako zamiennik mąki....
Mąka sojowa otrzymywana jest ze zmielonych ziaren soji. Perfekcyjnie jednoczy zupy i sosy. Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane też sezam, gorczyca, soja, migdały, orzechy, produkty...
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba z czarnuszką.
Mąka grochowa powstaje w wyniku zmielenia ziaren grochu. Idealna do zastosowania jako dodatek do zup (z reguły grochówki) czy jako dodatek do innej mąki przy wypieku chleba. Informacja o...
Mąka kukurydziana jest otrzymywana poprzez zmielenie ziaren kukurydzy. Mąka kukurydziana jest żółtego koloru, dlatego nadaje potrawom taką barwę. W przemyśle spożywczym wykorzystuje się ją do...
Mąka orzechowa, świetny dodatek do wszelkiego typu wypieków domowych i nie tylko. Orzechy ziemne (arachidowe) to roślina strączkowa, której nasiona w czasie wegetacji wrastają pod ziemię i tam...
Mąka z ciecierzycy Mąka z ciecierzycy, zwana również mąką z cieciorki, poprzez niemało osób uznawana jest za artykuł co najmniej rewolucyjny. Nie dość bowiem, że wprowadza nową jakość do kuchennych...
ekologiczna semolina otrzymywana jest ze zmielonych ziaren twardej PSZENICY durum (Triticum durum). Użytkowana jest z reguły do produkcji makaronów rodzaju spaghetti, czy cannelloni, nadając im...
Mąkę jęczmienną uzyskuje się przez zmielenie ziarniaków jęczmienia. Jest bogata w kwas foliowy, beta karoten oraz witaminy z grupy B. Jęczmień, z którego wyrabiana jest mąka, to jedno z...
Mąkę jęczmienną uzyskuje się poprzez zmielenie ziarniaków jęczmienia. Jest bogata w kwas foliowy, beta karoten, a także witaminy z grupy B. Jęczmień, z którego wyrabiana jest mąka, to jedno z...