• Producent: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
  • Kategoria: Podręczniki
  • ISBN: 9788302147357
  • Oprawa: broszurowa
  • Autor: Danuta Ławniczak, Renata Szajna
  • Wydawnictwo: Rea
  • Ilość stron: 280
  • Rok wydania: 2015
  • Poziom nauczania: szkoła średnia
Podręcznik przygotowany zgodnie z nową podstawą programową, przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia z zakresu:
sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych i alkoholowych),
zwyczajów żywieniowych różnych narodów,
serwisu specjalnego,
sztuki barmańskiej,
obsługi gości hotelowych,
organizacji przyjęć.
Treści teoretyczne wsparte zostały licznymi przykładami i ilustracjami.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Podręczniki