• Producent: Moretti Forni
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne

Piec tunelowy 1-komorowy do pizzy, gazowy 22 kW, 2550x1170x1220 mm, MORETTI FORNI_x000D_Piece tunelowe o najlepszej jakości pieczenia na świecie. Wyśmienite do pieczenia pizzy i wielu innych produktów. Najwyższa prędkość i największa oszczędności energii do 30%.Projekt Piece taśmowe kolekcjiT to znakomite narzędzia pod względem prostoty stosowania: idealna jakość pieczenia, szczególnie wysoka efektywność przy stosunkowo niewielkich wymiarach.

Piece kolekcjiT cechują się najwyższą skutecznością energetyczną i równocześnie są bardzo ciche. To wszechstronne urządzenia do pieczenia: nieprzeciętne do wszelkich rodzajów produktów od pizzy do wyrobów piekarniczych i gastronomicznych.

stosowne do seryjnego i ciągłego pieczenia. Główne właściwości seriaT to piece tunelowy, który gwarantują maksymalną skuteczność przy minimalnym zużyciu energii. Modele T64, T75, TT98 w wersji elektrycznej lub gazowej i TT96 uzupełniający dotychczasowy asortyment, dostępny w wersji elektrycznej.

perfekcyjnie zarządzają dużą ilością produkcji, optymalizując czas i zasoby. Gama pieców tunelowych wyróżniająca się łatwością użytkowania, gwarantująca nieprzeciętne i powtarzalne rezultaty pieczenia. Optymalne do stosowania seryjnego i ciągłego (sieci restauracji).

szybkości pieca zapewniają wysokie tempo produkcji, bezpieczeństwo operatora i produktywność technologiczną czyniąc serię niezwykle wszechstronną. Doskonałe do wszystkich rodzajów produktów – od pizzy do wyrobów piekarniczych i gastronomicznych.

właściwości technologiczne SeriaT jest zaopatrzona w wytworny system adaptacyjny, który stale dostosowuje moc do aktualnych potrzeb i zagwarantuje równomierne pieczenie, szybkość i oszczędność energii. Technologia liniiT ma na celu uzyskanie najkorzystniejszych rezultatów pieczenia, gwarantując maksymalną wydajność używania.

Tygodniowy włącznik czasowy Dzięki tygodniowej funkcji timera załączenia pieca w liniiT operator może precyzyjnie określić, kiedy piec powinien osiągnąć temperaturę roboczą i być gotowy do użycia. Korzyści: Optymalizacja czasu pracy i redukcja kosztówOszczędzanie energii Zużycie energii w liniiT jest zmniejszone o 30% dzięki systemowi Eco-SmartBaking, zastosowaniu wielu funkcji i technice zaprojektowanych w celu uzyskania maksymalnych oszczędności energii przy jednoczesnym zachowaniu maksymalnej efektywności i jakości pieczenia.

proces produkcyjny odbywa się też z najwyższym poszanowaniem środowiska. Multifunkcyjność SeriaT pozwala piec: pizzę, produkty piekarnicze i gastronomiczne z zachowaniem maksymalnej produktywności i jakości.

nowoczesne i wszechstronne modele serii T zostały zaprojektowane tak, żeby spełnić wszystkie zapotrzebowania klientów: wysoką sprawność w drobnych przestrzeniach przy maksymalnych oszczędnościach energii. --//--CharakterystykaZasilanie Gazowe Moc kompletna 22 kW wymiary komory 650 x 1160 x 80 mm liczba komór 1 wymiaryDługość (mm), 1170 Wysokość (mm) 1220 Szerokość (mm) 2550

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne