• Producent: Diamond
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne

Piec piekarniczo-cukierniczy | 12500W | 400-230V | 800x1300x(H)1080mmOpis artykułu:Jednostki do piętrowania, modele gazowe albo elektryczne, minimalna przeciętna produktywność. Obudowa zaprojektowana ze stali nierdzewnej AISI 304.

Estetyczny, rewelacyjny do pokazów kulinarnych. Komora pieca zaprojektowana ze stali rdzoodpornej AISI 304. Osłonięte komponenty cieplne. Równomierne rozprowadzenie ciepła dzięki otworom w komorze pieca, na każdym poziomie.

Drzwi z uchwytem atermicznym, zaopatrzone w dużą szybę bezpieczeństwa. Wydech kondensatu, w środku pieca. Elektroniczna regulacja temperatury. Temperatura od 50°C do 300 C°. Oświetlenie wewnętrzne. Samoczynny lub manualny nawilżacz.

Modele elektryczne: każdy piec jest dostępny w 230V/3. Dostarczany bez blach.--//--CharakterystykaRodzaj Stacjonarny Temperatura nieduża (°C) 50 Temperatura maksymalna (°C) 300 Sterowanie Elektroniczne Nawilżanie komory tak ekran tak wymiary blach 600 x 400 mm liczba stopni 8 MateriałyMateriał Stal nierdzewna Gatunek stali rdzoodpornej AISI 304 Zasilanie i mocZasilanie Elektryczne Napięcie 230V, 400V Częstotliwość 50Hz Moc elektryczna (kW) 12,5 rozmiarySzerokość (mm) 800 Głębokość (mm) 1300 Wysokość (mm) 1080

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne