• Producent: RESTO QUALITY
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne

Opis:

  • Piec konwekcyjno-parowy, który genialnie sprawdzi się w marketach, sklepach, restauracjach i innych obiektach gastronomicznych
  • świetnie pasuje do intensywnego użytkowania
  • wyekwipowany w prosty w obsłudze elektroniczny panel sterowania
  • Możliwość gotowania w 3 trybach pracy:
    - obróbka konwekcyjna 50°C - 270°C
    - obróbka z zastosowaniem pary wodnej 50°C - 100°C
    - obróbka konwekcyjna + naparowanie 50°C - 270°C
  • Sonda do pomiaru temperatury
  • Funkcja Delta T
  • Wejście USB
  • 2 szybkości wentylatora z autorewersem
  • Możliwość zaprogramowania 300 zróżnicowanych przepisów (w tym 150 przepisów wstępnie zaprogramowanych)
  • Odległość pomiędzy prowadnicami: 67 mm
  • Regulacja naparowania
  • samoczynne wstępne nagrzewanie komory
  • Para generowana bezpośrednią metodą natryskową
  • , a także komora z prowadnicami produkowane z wysokiej jakości stali rdzoodpornej
  • Komora pieca wytwarzana ze stali AISI 304 z zaokrąglonymi krawędziami, dla łatwiejszego utrzymania w czystości
  • użyteczna klamka
  • Wentylatory wytworzone ze stali nierdzewnej
  • automatyczny system przemywający

właściwości technologiczne:

  • wymiary [mm]: 970x1380x1880
  • pojemność: 20xGN 2/1
  • Zasilanie [V]: 230
  • Moc [kW]: 40
  • Waga [kg]: 530

Dlaczego warto wybrać piec konwekcyjno-parowy CDT-220G?:

  • W pełni profesjonalny piec konwekcyjno-parowy wytwarzany we Włoszech
  • Wentylatory z autorewersem znakomity rozkład temperatur w komorze
  • 2-warstwowe szklane drzwi bronią przed oparzeniem i wpływają na znaczną energooszczędność pieca
  • 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne