• Producent: Moretti Forni
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne
Piec do pizzy 2-komorowy S100 evolution z okapem i bazą firmy Moretti Forni. SeriaS evolution znamionuje się „wykończeniem STALOWYM” o czystym i wykwintnym wyglądzie, poręcznym w użyciu i użytecznym we wszystkich swoich funkcjach. Drzwi genialnie wyważone, proste w obsłudze, bez obciążenia dla operatora. Wielkie szkło zapewnia rewelacyjną widoczność podczas pieczenia. Zastosowano specjalny materiał izolacyjny o wysokiej gęstości, zatrzymując ciepło w piecu.
właściwości towaru:
  • Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczenia
  • technika Eco-StandBy - ogranicza zużycie energii podczas przerw w pracy
  • Remote-Master Technology - sterowanie online parametrami i programami pieca, licznik czasu włączenia. Zdalne zarządzanie potencjalnymi problemami w rozmaitych lokalizacjach.
  • Adaptive-Power Technology - personalizuje cykl pieczenia według artykułu. 30% oszczędności energii i o 20% szybsze pieczenie.
  • Metronom® Technology - optymalizowane zarządzanie rytmem pracy i strefami pieczenia
  • Multi-Timer® Technology - monitoruje czas w 6 obszarach pieczenia
  • Fource® Technology - zezwala na zmniejszenie zainstalowanej mocy o 20%, przy jednoczesnym zachowaniu dostępnej mocy i doskonałej produktywności pieczenia. Dzięki temu piec może zostać zainstalowany w lokalach z brakiem dostępu do optymalnej mocy. Gwarantuje na dodatek dopełniające 5% oszczędności energii w stosunku do ogólnego zużycia w kolekcjiS
  • Split-Booster® Technology - umożliwia rozszerzenie o 20% mocy góry i dołu
  • Maksymalna temperatura na powierzchni pieca to 41°C dzięki technologii Cool - Around
  • Powtarzalna jakość wypieku niezależnie od ilości dzięki technice Power-Booster
  • Delta-Power - równomierne wypiekanie, bez konieczności obracania produktu
  • Power-Cleaning System - Funkcja pyrolizy programowana na koniec dnia w celu łatwego i produktywnego usunięcia wszystkich pozostałości tłuszczu
  • i brudu z powierzchni pieczenia
  • Half-Load Technology - zezwala na zastosowanie tylko połowy komory w czasie mniejszego natężenia ruchu, dezaktywując elementy cieplne z przodu pieca. Zmniejsza się tym samym zużycie energii
  • ma moduł Wi-Fi oraz port USB (Data-Feed System).

Możliwość dokupienia podstaw.

dodatkowe informacje przystępne w Dziale Handlowym.

Uwaga:

towar na zamówienie. Czas wymogi ustalany przy składaniu zamówienia. Fotografie mają charakter podglądowy.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne