• Producent: Resto Quality
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne
Kocioł warzelny elektryczny 500L, 48 kW, Opis: fachowy kocioł warzelny z grzaniem pośrednim nadzwyczajnie sprawdzi się w zakładach żywienia zbiorowego takich jak restauracje, stołówki, szkoły, szpitale, zakłady karne albo zróżnicowanego rodzaju lokalach gastronomicznych, wspaniały do gotowania zup, gulaszy, makaronów, dań mlecznych, mięsa, ryb, warzyw, grzybów, Kocioł jest pośrednio ogrzewany przy pomocy pary wodnej wytworzonej w przestrzeni pomiędzy płaszczami, samoczynny system napełniania wody, Pokrywa z zawiasami samobalansującymi, Dotykowy, instynktowny panel sterowania, w sytuacji niefiltrowanej wody z sieci zalecane jest zastosowanie zmiękczacza do wody, by zachować walory smakowe wody i zapewnić urządzeniu ochronę przed zakamienieniem, Mieszalnik zamontowany na stałe - opcja dostępna za dopłatą przy składaniu zamówienia. Możliwość dopasowania ramion i łopat mieszalnika pod rodzaj produktu (na zamówienie), w pełni wyprodukowany z najwyższej jakości stali nierdzewnej, Podwójny system bezpieczeństwa, przystępny w czyszczeniu i utrzymaniu czystości, właściwości technologiczne: wymiary zewnętrzne [mm]: 1320x1330x1180, pojemność [l]: 500, Napełnianie wodą: samoczynne, System grzania: pośredni, Moc [kW]: 48, Zasilanie [V]: 400, Waga [kg]: 250

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne