• Producent: Hendi
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne

Piec do gotowania w niskich temperaturach, znakomity piec do gotowania w niskich temperaturach firmy Hendi. Urządzenie powinno znaleźć się na wyposażeniu każdej kuchni, umożliwia przyrządzanie smacznego i zdrowego jedzenia.

atrybuty artykułu: wytwarzany ze stali nierdzewnej, Do wolnego przygotowywania lub odgrzewania żywności za pomocą wyjątkowo dokładnie ustawianego i kontrolowanego cyklu, Z sondą temperatury, osobna regulacja ustawień sondy, Uchwyty na bokach, nietrudne do czyszczenia uszczelki drzwi, Komora pieca ogrzewana z 4 stron, równomierne rozprowadzanie ciepła w komorze, Oszczędność energii dzięki dopełniającej izolacji, Tłoczona komora pieca z zaokrąglonymi krawędziami, nietrudna w czyszczeniu, Regulacja temperatury co 1 stopień – temperatura komory 0 do 120 ° C, Temperatura z użyciem sondy i podtrzymanie temperatury 0 do 100 ° C, Drzwi lewo– lub prawostronne, zawiasy fabrycznie zamontowane po prawej stronie, nietrudne przełożenie zawiasów na drugą stronę, Cyfrowe sterowanie, odczyt czasu, ustawienie temperatury i odczyt aktualnej temperatury sondy/komory, Prowadnica ze stali nierdzewnej, pasuje do pojemników GN 1/1, rusztów, a także blach o wymiarach 600x400mm, 3 stopnie pieczenia, --//--, Charakterystyka, Temperatura nieduża (°C), 0, Temperatura maksymalna (°C), 120, wyświetlacz, tak, liczba stopni, 3, Materiały, Materiał, Stal nierdzewna, pojemność, pojemność GN, 3 x 1/1 GN, Zasilanie i moc, Zasilanie, Elektryczne, Napięcie, 230V, Moc elektryczna (kW), 1,2, wymiary, Szerokość (mm), 495, Głębokość (mm), 690, Wysokość (mm), 415

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne