• Producent: Bartscher
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne

Kocioł warzelny elektryczny 113 L, 16 kWNapięcie 400 V Częstotliwość 50/60 Hz Przyłącze urządzenia 3 NAC Moc przyłączeniowa 16kW regulowana wysokość nóżek tak Sterowanie Pokrętło Przyłącze wody Zawór doprowadzający wodę zimną albo ciepłą Ø 10 mm objętość 113l objętość użytkowa 102l dostępność na zamówienie Kocioł warzelny do ogrzewania parowego linia - Lampka kontrolna Wł./wył.

Nagrzewanie Poziom napełnienia wodą Regulacja wysokości od 850mm Regulacja wysokości do 900mm Średnica kotła 600mm Wysokość kotła 415mm wariant ogrzewania Pośrednio cechy automatyczna kontrola poziomu wody w płaszczu pośrednim Funkcja samoczynnego wyłączania w przypadku usterki Kontrola ciśnienia: armatury lejkowe z zaworem bezpieczeństwa (skalibrowanym na 0,5 bara) Ogrzewanie elektryczne za pośrednictwem zamkniętych oporników "Incoloy 800" wyprodukowanych ze specjalnego stopu Bateria mieszająca do zimnej i ciepłej wody Kranik spustowy tak Materiał kotła Stal szlachetna Regulacja temperatury 2 stopnie Termostatycznie Tryb pracy Elektr.

Materiał Stal szlachetna Ważna wskazówka - szerokość 800 mm głębokość 900 mm wysokość 900 mm waga 143.0 kg --//--CharakterystykaRodzaj Kocioł stacjonarny Sterowanie Pokrętło Kran spustowy tak Stałe przyłącze wody tak Stopki dostosowywane tak liczba poziomów regulacji 2 stopnie Termostatycznie MateriałyMateriał Stal nierdzewna pojemnośćPojemność (L) 113 objętość netto (L) 102 Zasilanie i mocZasilanie Elektryczne Napięcie 400V Częstotliwość 50/60 Hz Moc elektryczna (kW) 16 rozmiarySzerokość (mm) 800 Głębokość (mm) 900 Wysokość (mm) 900

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne