• Producent: RESTO QUALITY
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne

Opis:

  • Piec konwekcyjno-parowy, który nadzwyczajnie stanie na wysokości zadania w marketach, sklepach, restauracjach i innych obiektach gastronomicznych
  • wspaniale pasuje do intensywnego używania
  • wyposażony w prosty w obsłudze elektroniczny panel sterowania
  • Możliwość gotowania w 3 trybach pracy:
    - obróbka konwekcyjna 50°C - 270°C
    - obróbka z użyciem pary wodnej 50°C - 100°C
    - obróbka konwekcyjna + naparowanie 50°C - 270°C
  • Sonda do pomiaru temperatury
  • Funkcja Delta T
  • Wejście USB
  • 2 szybkości wentylatora z autorewersem
  • Możliwość zaprogramowania 300 różnorodnych przepisów (w tym 150 przepisów wstępnie zaprogramowanych)
  • Odległość pomiędzy prowadnicami: 67 mm
  • Regulacja naparowania
  • automatyczne wstępne nagrzewanie komory
  • Para generowana bezpośrednią metodą natryskową
  • i komora z prowadnicami stworzone z wysokiej jakości stali rdzoodpornej
  • Komora pieca wykonana ze stali AISI 304 z zaokrąglonymi krawędziami, dla łatwiejszego utrzymania w czystości
  • funkcjonalna klamka
  • Wentylatory wykonane ze stali rdzoodpornej
  • samoczynny system przemywający

właściwości technologiczne:

  • wymiary [mm]: 970x1030x1880
  • pojemność: 20xGN 1/1
  • Moc [kW]: 29
  • Zasilanie [V]: 230
  • Waga [kg]: 450

Dlaczego warto wybrać piec konwekcyjno-parowy CDT-120G?:

  • W pełni mistrzowski piec konwekcyjno-parowy wykonany we Włoszech
  • Wentylatory z autorewersem wspaniały rozkład temperatur w komorze
  • 2-warstwowe szklane drzwi bronią przed oparzeniem, a także wpływają na widoczną energooszczędność pieca
  • 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne